7 Mart 2013 Perşembe

Bebek-liyoruz


Bebek-liyoruz

Çocuk sahibi olmaya karar veren beş çiftin büsbütün değişen hayatlarının büyülü, tuhaf, eğlenceli anlarına tanık olmaya ne dersiniz?

“Çocuk sahibi olmak” bir çiftin hayatını derinden etkileyecek en büyük kararlardan biri. Her şeyden önce “aşkınızın meyvesinin” gelişi, eski yaşantınıza veda etmek demek. Bundan sonra her anını baş başa geçirdiğiniz günlere, iki kişiden oluşan huzurlu yaşantınıza elveda deyin; çünkü artık atacağınız her adımda önceliğiniz o olacak.


Aslında bu açıdan bakınca çocuk sahibi olmak pek de akıl kârı görünmüyor öyle değil mi? Hele hele de “hamilelik” denen o sıkıntılı sürece katlanmak! Bedeniyle barışık bir kadın için bile bambaşka bir sınav hamilelik. Günler günleri kovalarken büyüyen bir göbek, vücuttaki değişimler ve endişeli bekleyişle mücadele etmek hiç de kolay değil. Baba adayı için de durum pek farklı sayılmaz. Yeni misafirin bütçede açacağı gediğe mi kafa yorsub, hamile eşinin kaprisleriyle mi baş etsin?

Biricik bebeğiniz bu dünyada mutluluğunuzu perçinleyecek en mucizevî güzellik olmasa bunların hiçbirine katlanmazdınız. Ama elbette hepsi de bebeğinizi kucağınıza aldığınızda unutacağınız sıkıntılar. Peki, o mutlu kavuşma anına kadar sizi neler bekliyor? What to Expect When You’re Expecting işte bu sevimli serüvenlere göz atıyor ve ebeveyn olma yolunda tecrübe edeceğiniz ilginç olayları eğlenceli bir üslupla anlatıyor. Tüm dünyada 35 milyondan çok satan ve halen hamile kadınların başucundan eksik olmayan kitap serisinin ilk romanı olan “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler”den uyarlanan film, beş çiftin ebeveynlik yolunda atlattıkları badirelere odaklanıyor. Kalabalık kadrosuyla dikkat çeken film birçok ünlü oyuncuyu bir araya topluyor. Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Anna Kendrick, Chris Rock bu isimlerden birkaçı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder